Els dies 20, 21 i 22 de gener es celebren les Festes de Sant Vicenç de Sarrià, una tradició que les entitats de cultura popular del barri han recuperat aquests darrers anys. Enguany han preparat un programa molt ambiciós, que comença aquest divendres al vespre, amb un Sopar de Foguerons a l’Espai Gardenyes. Tot seguit hi haurà un concert amb ‘El Pony Pisador’ i ‘Sr.Larry’.

carta-polEl dissabte 21, al migdia a la plaça del Consell de la Vila,  comença amb el Pregó, que s’ha confiat a en Pol, el xafarder de la vila., que buscarà en Vicenç per tot el barri. I necessitarà l’ajuda de tots els nens i nenes! A la Casa Orlandai, hi haurà activitats familiars.

A la tarda es farà una Tabalada i, tot seguit, un Correfoc. I a les 20:15, a la parròquia, s’interpretarà el tradicional Rosari Pastoril i la salve Regina, que enguany arriba al seu 120é Aniversari.

A la nit, a l’Espai Gardenyes, hi ha concert amb ‘Els terricoles de capità Tswan’, i ‘Mika The Dog’.

Finalment, diumenge 22, el matí Els Blaus ens conviden a una Passejada interurbana. També es farà l’Ofrena floral a Sant Vicenç, el nostre patró, i la Cercavila que trevessarà el barri des de la plaça del Consell de la Vila fins a la plaça Sant Vicenç. Aquí, a l’hora de dinar, hi ha el III Dinar Popular, amb una fideuà.

Les Festes Menors tindran la cloenda amb la Ballada intergenaracional, també a la plaça de Sant Vicenç.

Podeu trobar el programa sencer de les Festes al web festasarria.cat, o als centres culturals i associatius del barri.

santvi2017-560x560-copy