ENTAULA’T

 Benvolgudes entitats,

cartell_complet_mitjaTal com us vàrem anunciar, l’Assemblea de la Taula d’entitats ha organitzat un dia on totes les entitats associades podrem gaudir tant de posades en comú, com d’un sopar de Nadal.

Aquesta trobada surt a petició de la Junta com objectiu de fer més cohesió entre les entitats que formem part de la Taula, i ser un inici per poder fer la Mostra l’any vinent.

Entaula’t serà el dimarts, 20 de Desembre al Centro Asturiano a les 19.00h  amb adreça al carrer del Naranjo de Bulnes, 1-7, 08034 Barcelona i telèfon 932154002, just sota la Ronda de Dalt entre el carrer Major de Sarrià i l’avinguda Foix.

A la taula rodona que hi participaran com a ponents:

 Núria Font i Revilla, Vicepresidenta dels Lluïsos d’Horta, membre de la coordinadora d’entitats d’Horta i Vicepresidenta de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

Jordi Gras i Mateu, President de l’Orfeó Martinenc, membre de la coordinadora d’entitats de Sant Marti i membre del Consell de Ciutat

Joan Manuel Parisi, Gerent del Secretariat d’Entitats Sants, Hostafrancs i la Bordeta, i tresorer de la Junta del Consell d’Associacions de Barcelona (CAB)

El pica-pica serà gratuït, per això, us demanem confirmació de 2 persones en representació de la vostre entitat abans del 18 de Desembre a aquest correu.

Moltes gracies.

La Junta.

Barcelona, 11 de Desembre del 2016